Blogu' lu' Cimpoca este un experiment si trebuie tratat ca atare

Miercurea cu clip

Posted on Apr 26 2011

Pentru ca nu e nici inceput, nici sfarsit de saptamana; pentru ca nici nu prea ati manca, nici nu prea ati bea; pentru ca nici nu v-ati duce la munca, dar nici n-ati sta acasa; pentru ca nu e nici alba da’ nici neagra; pentru ca abia a trecut Pastele, iar pana la Craciun mai e o distanta infinita; pentru ca nu va e complet rau, dar nici suficient de bine; pentru ca nu-i nici laie, nici balaie… si pentru ca am primit videoclipul asta de la o prietena de-a mea (te salut, Vio!), am zis ca-i pacat sa nu va distrati si voi un pic, privindu-l. Desi vizionarea-i gratuita, face toti banii, va asigur! Plus ca daca blogeritele mele preferate au ”miercurea fara cuvinte”, eu, ca sa fiu mai cu motz, am zis sa am ”miercurea cu clip”. Asta de azi se refera la originea dansurilor irlandeze. Poftiti, e funny!

 

10 Comments

 1. psipsina says:

  adică în traducere: a aștepta cu artă! 😆
  tare fain clipul, m-am amuzat teribil în mica mea pauză. eu am început munca încă de ieri…

 2. Mirela says:

  Gabi Cimpoca, m-ai terminat! Vorba ta: azi nu-i nici laie, nici balaie…Si ma tot gandeam: sa merg eu azi cu fiica-mea la pictura, sau sa spal vasele, sau sa lucrez la noile comenzi…asa ca m-am distrat de doua ori cu clipul, dar revin. Miercurea de ras! 🙂

 3. Cimpoca says:

  @ psi: Si eu am inceput munca de ieri, dar ma scald intre doua ape: mi-ar placea sa-i sun, sa le spun ca nu vin azi, dar nici n-as face-o, pentru ca asta ar insemna o zi mai putin la vacanta. Cum ziceai si tu, trebuie sa stim a astepta… cu arta!

 4. Cimpoca says:

  @ Mirela: Sarbatorile sunt intotdeauna bune pana vin, dar raman complet inoportune, dupa ce pleaca. Ma rog, intelegi tu, Mirela Pete, ce-am vrut sa spun :). Cat despre miercurea de azi, stiu ca ai sa iei cea mai buna decizie, pana la urma. Sau poate nu… 🙂

 5. aA says:

  super fain realizat, m-am hlizit!
  deci ai plecat la munca sau ai fentat?

 6. Cimpoca says:

  @ aA: Am plecat la munca, ce era sa fac? Suntem liberi luni, asa ca… am lasat-o pe alta data. Imbratisari.

 7. coolnewz says:

  hahahahahaha! Foarte simpatic! Auyi, Gabi, chiar ma intrebam daca ansamblurile astea de dans traditional sunt raspandite si daca sunt si imigranti intre dansatori. Eu sunt indragostita de muzica irlandeza si cred ca m-as duce la niste concerte daca as sta in Irlanda/ Ma duc eu si aici fiind, de altfel:)

  • Cimpoca says:

   @ coolnewz: Recunosc, habar n-am! Stiu pe cineva care a fost in Riverdance, s-a retras acum, vrea sa-si petreaca viata in liniste si bogatie! N-am fost la nici un spectacol de-al lor sau de-al rivalilor, Lord of the Dance, dar chiar ne-am propus sa facem asta, cand vom avea ocazia. Oricum, biletele se epuizeaza in 10 minute de la punerea in vanzare, din cate am inteles. Dar… vom insista, trebuie sa-i vedem ori pe unii, ori pe altii, sau si pe unii si pe altii :).

 8. Ciupanezul says:

  Hai c-am ras si de data asta. In hohote chiar :))

 9. Cimpoca says:

  @ Ciupanezul: Daca ti-a placut si te-ai amuzat, misiunea e indeplinita! 🙂

Leave a comment