Blogu' lu' Cimpoca este un experiment si trebuie tratat ca atare

Floarea

Posted on May 28 2011

Asta a fost imaginea care mi-a facut ziua de azi mai frumoasa! O floare intr-un ghiveci, asezat pe bordul unei rulote cu numere de Anglia si ai carei ocupanti merg, hai hui, prin Irlanda. O floare care le aduce aminte de casa, de familie, de cel care le-a daruit-o, poate (o persoana foarte draga lor, cine stie?), sau pur si simplu, o planta care da viata caminului pe roti.

18 Comments

 1. coolnewz says:

  nu e de plastic? 🙂

 2. MrL says:

  Mie imi place presul de la usa. Si numarul de la masina.
  Sa nu-mi spuneti ca aveti si Nex 3 si Nex 5!

  • Cimpoca says:

   @ MrL: Foarte gospodari drumetii nostri, cred ca sunt o familie simpatica! Cat despre numarul masinii, ce sa spun? Sa fie oare preferential? 🙂
   Da, si unul, si altul. Si facem asa niste poze slabe, stiu… 🙂 🙂 🙂

 3. psipsina says:

  dincolo de faptul că mi-ar place şi mie să am o rulotă cu care să bat drumurile toată ziua, absolut impresionantă floarea aceea… trebuie că sunt nişte oameni buni. 🙂

  • Cimpoca says:

   @ psi: Da, ghiveciul ala asezat acolo mi s-a parut ceva foarte frumos, foarte… hippy in acelasi timp :). Si eu cred ca sunt niste oameni cumsecade.

 4. Mirela says:

  Gabriela, timp de doua zile intregi si minunate, am urcat dealuri si am alergat pe campii pline de flori…e VARA!
  Ai dreptate, are un parfum de Flower-Power. E prima data cand vad asa ceva. Stii sa surprinzi originalul, categoric! Candva, isi pictau masinile cu flori multicolore. Acum e mai cu stil, o floare vie pe bord, care traieste in ghiveciul ei de acasa, zambindu-le proprietarilor. Ca si cum ti-ai lua animalutul de companie, iti iei floarea de companie. Frumos!
  O saptamana plina de bucurii! 🙂

  • Cimpoca says:

   @ Mirela: Ma bucur pentru weekend-ul vostru cu atata vara in el! In sfarsit… a venit!
   Cat despre calatorii mei… sunt superbi, nu-i asa? De multe ori, un gest face cat mii de discursuri, oricat de miscatoare ar fi ele! Si voua o saptamana buna!

 5. aA says:

  un strop de statornicie intr-o lume in miscare. sau o bucatica de “acasa” sa nu uite de unde au plecat 😉

  • Cimpoca says:

   @ aA: Da, si una, si alta, cred. Isi iubesc atat de mult ”acasa”, incat o poarta dupa ei! 🙂

 6. Marean says:

  Ce floare, nene, pune mina pe un manual de fotografie, sa iasa bine panselutza! Incadrare, contrast, umbre, lumini…Pai, matale crezi ca-i simplu sa pui imagini fara sa faci macar un curs de initiere in pozărărie? Sau sa participi la un concurs de tricouri ude fara sa studiezi cu Nicoleta Luciu? Ca sa nu mai zic ca presă fără chiloţi şi romane despre virtuţile Tampax-ului nu se pot scrie nicidecum în lipsa unei documentări adecvate prin arhiva recenta a unui cotidian ce ne-a fost masă şi casă vreo cîţiva anişori.

 7. Cimpoca says:

  @ Marean: Adevarul e ca am fi putut invata si noi ceva arta fotografica in lunga perioada cat am taiat frunza la caini prin redactia cotidianului despre care vorbesti. Care, apropo, si-a schimbat proprietarul, dar sunt sigura ca asta nu mai e o stire pentru tine! 🙂

 8. […] Gina, Rokssana, Teo Negura, Haicasepoate, Gabi RazaMeadeSoare, Gabriela Elena,Carmen Negoita, Gabi Cimpoca, Gabriela Savitsky, Zina Lecturi recenzate. Andra, artişti, cea mai lungă frigăruie din […]

 9. -X-- says:

  Poate ca pentru ei e o mascota … si le aduce noroc.

 10. Cimpoca says:

  @ -X-: Da, poate fi si asta, de ce nu? E un motiv la fel de bun sa porti o floare dupa tine… 🙂 Bine ai venit la mine in pagina, X!

 11. sibiu says:

  o flare da mai multa viata casei (chiar daca este ea pe roti)

Leave a comment